Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Baseus Bipow 20000mAh powerbank, 15W, 2xUSB, USB-C, Zwarte kleur, Veilig en snel meerdere apparaten tegelijkertijd opladen

Baseus
Product beschikbaar
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
  • Laad meerdere apparaten tegelijkertijd op met de Baseus Bipow powerbank, die veilig gebruik biedt met een compact formaat en laag gewicht, zodat je het vrijwel overal mee naartoe kunt nemen. Altijd een extra energiereserve bij je.
  • De powerbank is compatibel met verschillende snellaadprotocollen, waaronder FCP, QC en AFC, wat het perfect maakt voor het voeden van apparaten. De powerbank kan volledig worden opgeladen in slechts 8,5 uur met een vermogen van 15 W.
  • Het apparaat heeft vier poorten - 2 USB-A 15W uitvoerpoorten, 1 micro USB 10W ingangspoort en 1 USB-C 15W poort, waardoor de gebruiker drie apparaten tegelijk kan opladen. Veel mogelijkheden in één apparaat.
  • De hoogwaardige lithium-polymeer batterij zorgt voor snel en veilig opladen. Bescherming tegen overspanning, overbelasting, overladen en kortsluiting. De BPS-technologie past het voltage, de stroomsterkte en het laadvermogen aan.
29,95 €

Aantal stuks:

 

Powerbank Baseus Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W in het zwart

Powerbank Baseus Bipow - Veilig en snel opladen van apparaten

Met de Baseus Bipow powerbank kun je meerdere apparaten tegelijkertijd opladen - je hoeft je niet langer te beperken! Het beschermingssysteem voorkomt effectief schade, waardoor het gebruik van het apparaat volledig veilig is. Het ingebouwde LED-scherm vergemakkelijkt de bediening van het product, en de compacte afmetingen, lichte gewicht en compatibiliteit met internationale luchtvervoerstandaarden stellen je in staat om het vrijwel overal mee naartoe te nemen.

Power bank Baseus

Snel opladen

De powerbank ondersteunt verschillende snellaadprotocollen, zoals FCP, QC en AFC, waardoor het ideaal is voor het opladen van smartphones van Huawei, Xiaomi of Samsung. Je kunt ook snel je iPhone, tablet, oortjes of Switch opladen. Om de powerbank volledig op te laden met een vermogen van 15W, heb je slechts 8,5 uur nodig.

Power bank Baseus

Meer mogelijkheden voor jou

Het apparaat is uitgerust met verschillende poorten, waardoor je zelfs 3 apparaten tegelijkertijd kunt aansluiten! De Baseus Bipow heeft 2 USB 15W uitvoerpoorten, 1 micro USB 10W invoerpoort en 1 USB-C 15W in- en uitvoerpoort. Je kunt je tablet en 2 smartphones tegelijkertijd opladen, zonder te hoeven wachten tot het eerste apparaat is opgeladen voordat je het volgende aansluit.

Power bank Baseus

Veiligheid voorop

De hoogwaardige lithium-polymeer batterij garandeert snel en veilig opladen. Baseus biedt bescherming tegen overspanning, overbelasting, overladen en kortsluiting. De powerbank is ook uitgerust met NTC-temperatuursensoren om oververhitting te voorkomen. Het product detecteert intelligent aangesloten apparaten en past de laadstroom aan om ze te beschermen tegen schade. Bovendien maakt de BPS-technologie automatische aanpassing van spanning, stroomsterkte en vermogen mogelijk.

Power bank Baseus

Ontworpen voor jou

De behuizing van de powerbank heeft een prettige aanraaktextuur die bestand is tegen zweet en vingerafdrukken, waardoor het apparaat er altijd netjes uitziet. Het duidelijke LED-scherm toont in realtime het huidige accuniveau, wat de bediening van het product vergemakkelijkt. Je kunt het overal mee naartoe nemen omdat het licht en handzaam is, en het voldoet aan alle vereisten voor luchtvervoer.

Power bank Baseus

Altijd bij je

Zorg voor een betrouwbare stroombron die je bijna overal van dienst kan zijn. De lichte en handige Baseus powerbank is gemakkelijk te vervoeren en vormt geen probleem tijdens reizen. Bovendien kun je dit handige apparaat meenemen aan boord van een vliegtuig, omdat het aan alle vereiste normen voldoet. Met Baseus kun je gemakkelijk je elektronische apparaten overal en altijd opladen.

Power bank Baseus

Veelzijdige powerbank

Een powerbank kan voor veel meer worden gebruikt dan alleen het opladen van je telefoon! Het Baseus-apparaat is geschikt voor veel verschillende doeleinden. Als je wat verfrissing nodig hebt op een warme zomerdag, sluit dan een draagbare ventilator aan en geniet van een aangename bries. Als er echter een stroomstoring is en je laptop bijna leeg is, terwijl je een belangrijk project moet voltooien, komt de powerbank te hulp! De lange gebruiksduur en draagbare constructie zullen zeker aan je verwachtingen voldoen.

Power bank Baseus

Pakket bevat:

● Powerbank
● Oplaadkabel

Compatibel met de volgende batterijmodellen
    Compatibel met de volgende apparaten
    arrow-up
      Technische gegevens
      hoedanigheid:
      20000 mAh
      celtype:
      Li-Polymer
      Invoer:
      Micro USB - 5V/2A, 2 x USB-C 5V/3A, USB1/USB2 5V/3A
      staat:
      Nieuw
      Kleur:
      Zwart
      Garantie:
      12 maanden
      Fabrikant:
      Baseus
      afmeting:
      15,3 x 6,88 x 2,95 cm
      Model:
      PPBD20
      Omzettingsrendement:
      ≥75%
      Maximale uitgangsstroom:
      5V/3A
      Productcode:
      PPBD050101
      Feedback en vragen van klanten
      Geef uw mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      Gemiddeld cijfer
      Geef uw mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      ×
      comments icons

      Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

      dichtbij
      Veel Gestelde Vragen
      Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
      Kijken
      Het is mogelijk om batterijen met een hogere capaciteit te gebruiken. De batterijcapaciteit wordt uitgedrukt in mijlen ampère-uren (mAh), hoe hoger de waarde van de capaciteit, bijv. 3000 mAh, hoe langer de werktijd kan worden bereikt op één batterijlading, wat onze mobiliteit en efficiëntie verhoogt.
      Hoe een powerbank kiezen?
      Kijken
      1. Batterijcapaciteit in telefoon Het belangrijkste dat we moeten controleren, is de batterijcapaciteit in onze telefoons en deze kan variëren van iets meer dan 1000 mAh tot zelfs 4000 mAh. Houd er rekening mee dat er tijdens het laadproces onvermijdelijk energieverlies optreedt, waardoor de daadwerkelijke prestaties van de powerbank tot 75% kunnen verminderen. Dit is een volkomen natuurlijk fenomeen en er moet rekening mee worden gehouden.
      2. Powerbank voor smartphone - met welke parameters moet rekening worden gehouden? Als je een telefoon hebt die snel opladen mogelijk maakt, loont het om een voedingsadapter te kiezen die 2.1A of QC 3.0 ondersteunt, waardoor je tot twee keer zo snel kunt opladen in vergelijking met andere modellen. Houd er echter rekening mee dat als de telefoon er niet mee compatibel is, de snellaadoptie ons geen goed zal doen.
      Wat is Ultra Charge?
      Kijken
      Ultra Charge snelladen is gebaseerd op drie laadprofielen - 5/9/9/12V. Afhankelijk van welk apparaat je aansluit, weet je zeker dat de juiste laadspanning wordt gekozen en de intensiteit zo hoog mogelijk is. De technologie garandeert veilig en snel opladen, ongeacht het aangesloten apparaat. Met Ultra Charge kunnen we de meeste smartphones van 0 tot 100% opladen in 1-1,5 uur.
      Is er een kabel aangesloten op de powerbank?
      Kijken
      Elke voedingsadapter wordt geleverd met een USB-Micro-USB- of USB-C-kabel (zie specificaties) waarmee de voedingsadapter kan worden opgeladen en als de telefoon een geschikt stopcontact heeft, kan deze ook via deze kabel worden opgeladen.